HUOLTO

SONDEX TAPIRO:lla on oma huolto jossa työskentelee kaksi alansa huippuosaajaa. Tarvittaessa pystymme luotettavien ja pitkäaikaisten alihankkijoidemme avulla lähettämään suuremmankin huoltoryhmän esimerkiksi vuosihuoltoihin.

Huollamme itse kaikkia edustamiamme tuotteita (lukuun ottamatta höyryturbiineita) joko omissa tai asiakkaan toimitiloissa. Päämiestemme valtuutuksella suoritamme myös mahdolliset takuuhuollot ja korjaukset.

SONDEX TAPIRO huoltaa myös perinteisesti Fluidrive ja Breda nestekytkimet, vuosikymmenten kokemuksella, joko omissa tai asiakkaan toimitiloissa.

Kokenut huoltohenkilökuntamme palvelee auliisti huolto- ja asennustöissä osana kattavaa palveluamme. Asiakassuhteissa pidämme tärkeänä pitkäaikaista sitoutumista ja tällaiset molemminpuoliset suhteet ovatkin mahdollistaneet toimintojemme keskittämisen juuri suomalaisen teollisuuden tarpeisiin.

Huollamme vuosikymmenten kokemuksella ja asiantuntemuksella:

- lämmönsiirtimet
- pumput
- venttiilit

Olemme erityisesti erikoistuneet kattamaan huolto- ja varaosapalvelua teidän:

- Bornemann pumpuille
- Düchting pumpuille
- Ensival Moret pumpuille
- Fluidrive ja Breda nestekytkimille
- Kral pumpuille ja –virtausmittareille
- Pompetravaini nesterengastyhjiö- ja keskipakopumpuille
- Sondex lämmönsiirtimille ja pumpuille, myös PX jätevesipumpuille
- Trimec virtausmittareille
- Varisco pumpuille
- Wepuko pumpuille

Lisäksi toimitamme lämmönsiirrinten varaosia, oheislaitteita, lisälevyjä ja tiivisteitä.

Varastomme on pitkän kokemuksen ja yhteistyön tuloksena varustautunut palvelemaan nimenomaan suomalaista teollisuutta lyhyelläkin varoitusajalla. Kiinnitämme erityisesti huomiota tilaamienne osien pakkaamiseen ja merkitsemiseen.